INFORMATII Testimoniale

Eşti elev, student sau absolvent şi vrei să ne povesteşti pe scurt despre experienţele de educaţie financiară prin care ai trecut? Eşti profesor, trainer sau voluntar şi vrei să ne spui cum au fost orele ţinute?
Trimite-ne un mail şi fă-ţi cunoscută parerea!

Vezi datele de contact

Consider că participarea la acest training a fost benefică, în scopul luării de noi decizii financiare. Au fost atinse puncte importante, relatate într-o formă concisă, puncte care de cele mai multe ori sunt neglijate de către persoanele mai puţin informate. Există destul de multe posibilităţi din domeniul financiar care ar putea să să atragă, însă acum ştiu care sunt acele puncte pe care nu trebuie să le omit, dacă vreau să evit neplăcerile care ar putea să apară pe toată perioada contractuală. Mi-a plăcut faptul că exemplele folosite în cadrul trainingului au fost adaptate şi prezentate într-o formă simplă şi benefică pentru persoanele fără experienţă în domeniul financiar. 
Ionuţ Ilina, ASE – participant la trainingul programului BaniIQ

A fost un training de educaţie financiară foarte folositor, din care am 
înţeles diferenţa dintre un card de debit şi un card de credit, am înţeles conceptul de leasing, am înţeles cum funcţionează sistemul bancar şi ce rol are Banca Naţională. Acum ştiu la ce taxe şi dobânzi să mă aştept când vreau să-mi fac un card de credit şi de ce nu e bine să-ţi refinanţezi împrumutul la bancă, din cauza taxelor de penalizare şi a dobânzii mai mari. A fost un training foarte interesant şi voi recomanda programul!
Ducuţa Simona, ASE – participant la trainingul programului BaniIQ

Programul BaniiIQ este unul foarte interesant. Oferă informaţii financiare de 
cultura generală pe care orice cetăţean modern  al unei ţări  civilizate ar trebui să le cunoască pentru a-şi gestiona eficient resursele băneşti. BaniiIQ  oferă  informaţii practice direct implementabile în viaţa cotidiană, dar şi o imagine de perspectivă. Pot spune că am aflat lucruri noi în ciuda faptului că urmez cursurile unei facultăţi cu profil economic. Materialele didactice sunt bine structurate şi atractive.
Roşca Valentin, ASE – participant la trainingul programului BaniIQ