Parteneri

Programul este finantat de Visa Europe si sustinut de bancile membre din Romania.Raiffeisen Bank este o banca universala de top pe piata romaneasca, oferind o gama completa de produse si servicii de calitate superioara persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari, prin multiple canale de distributie.

ing
ING Bank Romania este parte a ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza care ofera servicii bancare, de asigurari si de management al activelor unui numar de peste 85 de milioane de clienti, companii sau institutii din 50 de tari.

unicredit
In Romania, UniCredit Tiriac Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti.


Banca Transilvania (BT) este Banca Oamenilor Intreprinzatori din Romania si cea mai mare institutie bancara cu capital privat majoritar romanesc. Banca se claseaza pe pozitia a 3-a in topul bancilor din Romania, in functie de active, la finalul anului 2011.


ALPHA BANK GROUP impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si un numar mic de investitori greci, au infiintat in 1993 Banca Bucuresti SA, ca banca comerciala. Banca si-a inceput activitatea in anul 1994.


Banca Comerciala Româna (BCR), membra a Erste Group, este o banca universala care deserveste atât clienti retail, cât si clienti corporativi.


BRD-Groupe Société Générale (Banca Romana pentru Dezvoltare) sau BRD-SocGen, este o banca romaneasca detinuta de grupul financiar francez Société Générale.

Credit Agricole Bank Romania este noul nume al Emporiki Bank Romania, prezenta pe piata romaneasca din 1996. Crédit Agricole Group este lider pe piata de retail din Franta si una dintre cele mai mari banci din lume, adresandu-se tuturor categoriilor de clienti.


Millennium Bank, care face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si-a inceput activitatea pe piata romaneasca in octombrie 2007. Banca se adreseaza atat populatiei, cat si companiilor, printr-o gama larga de produse.