Colegiul National Gheorghe Sincai din Bucuresti este castigatorul competitiei Castiga 10.000 de euro pentru scoala ta! - 20.5.2015

Colegiul National Gheorghe Șincai din București va primi o finanțare de 4.001 de euro, după ce s-a clasat pe primul lor în cadrul competiției Câștigă 10.000 de euro pentru școala ta! la categoria licee mari (peste 1.000 de elevi).
 
La categoria liceelor mici (sub 1.000 de elevi) a fost desemnat câștigător Liceul Teoretic Callatis din Constanța, care va primi o finanțare de 1.299 de euro, echivalentă cu numărul de elevi și susținători ce au parcurs trainingurile online de educație financiară și comerț electronic BaniIQ și Banii pe net.
 
Felicitări tuturor liceelor pentru implicare!

Vă invităm să consultați clasamentul final al competiției pentru liceele care au obținut mai mult de 100 de puncte după validarea susținătorilor, conform precizărilor din regulament.
 
Competiția 10.000 de Euro pentru școala ta! s-a derulat în perioada 25 Martie – 15 Mai 2015, fiind organizată de Junior Achievement România, împreună cu Visa Europe și băncile membre. Concursul face parte din programele de educație financiară și e-commerce BaniIQ și Banii pe net, ce au ca scop formarea abilităților de a administra eficient resurse financiare și de a lua decizii responsabile.
 
Peste 22.000 de elevi și susținători au parcurs cele două traininguri online Banii pe net și BaniIQ, îmbunătățindu-și cunoștințele financiare și câștigând EUROpuncte pentru licee.
 
Cele două finanțări oferite vor fi folosite exclusiv pentru modernizarea unităților școlare prin dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziția de echipamente și resurse educaționale.
 
Mai multe informații sunt disponibile pe pagina competiției.