Au fost desemnati castigatori ai campaniei CASTIGA CU TRAININGUL BANIIQ - 12.07.2013

În aprilie 2013 s-a relansat BaniIQ, programul de educaţie financiară ce se adresează unui public larg, prin care participanţii îşi îmbunătăţesc cunoştinţele despre produsele şi conceptele financiare, cum ar fi: buget, venituri şi cheltuieli, planificarea plăţilor în funcţie de cheltuielile prioritare, investiţii sau relația cu banca.

Campania actuală se desfășoară prin intermediul unei platforme online, interactive de educație financiară. Platforma online nu reprezintă doar o sesiune de training, ci oferă utilizatorilor și posibilitatea de a testa modul în care noţiunile dobândite în cadrul cursului online i-au ajutat să-şi îmbunătăţească cunoştinţele precum şi sfaturi practice care să îi susţină şi să îi motiveze în atingerea obiectivelor personale.

La finalizarea sesiunii de training, utilizatorii primesc o diplomă oficială care atestă cunoştinţele dobândite şi, până la finalul lunii septembrie, pot câştiga premii instant constând în telefoane Samsung Galaxy SIII şi jocuri Monopoly cu cardul sau, prin tragere la sorţi, marele premiu de 1.000 de euro.

Primii câștigători ai campaniei sunt:
- Claudia Hornyak - joc Monopoly cu cardul
- Ioan Borș - Samsung Galaxy S3 Mini
- Folea Alina-Laura - joc Monopoly cu cardul
- Mocanu Alexandru - Samsung Galaxy S3 Mini 


Campania continuă pentru a ajunge la mai multe persoane care au nevoie să înţeleagă mai bine serviciile financiare şi modul cum pot lua decizii chibzuite, cum pot învesti și economisi în viitor. Toți cei care doresc să își îmbunătățească cunoștințele financiare sunt invitați sa urmeze cursurile trainingului online, fie din aplicația disponibilă pe Facebook pe pagina www.facebook.com/BaniIQ sau pe site www.baniiq.ro.

Mulţumim participanţilor şi felicitări câştigătorilor!