Primul training pentru studenti din Programul BaniIQ - 15.05.2012

Pe 15 mai 2012 a avut loc primul training pentru studentii implicati in programul BaniIQ. Sesiunea de training a avut loc la sediul Junior Achievement Romania si a fost tinuta de catre echipa de traineri a organizatiei.  

La training au fost prezentate cele 7 module pentru care se organizeaza cursuri,(Planificarea financiara, Bugetul personal, Economiile si investitiile, Creditul, Cardurile, Activitatile bancare, Cumparatul inteligent) si modul in care studentii pot interactiona cu persoanele pe care le vor pregati (alti studenti, elevi sau tineri profesionisti). 

"A fost un training de educatie financiara foarte folositor, in care am inteles diferenta dintre un card de debit si unul de credit, am inteles conceptul de leasing, am inteles cum functioneaza sistemul bancar si ce rol are Banca Nationala.

Acum stiu la ce taxe si dobanzi sa ma astept cand vreau sa-mi fac un card de credit si de ce nu e bine sa-ti refinantezi imprumutul la banca, din cauza taxelor de penalizare si a dobanzii mai mari.

A fost un training foarte interesant si voi recomanda programul!"

Ducuta Simona, Studenta ASE, Facultatea de Cibernetica