INFORMATII Cum particip program

Programul BaniIQ conţine o serie de module proiectate pentru a vă ajuta să vă gestionaţi mai bine banii. La sfârşitul fiecărui modul se afla câte un test scurt, pentru a vă ajuta să verificaţi dacă aţi înţeles pe deplin cunoştinţele noi. Dacă v-aţi înregistrat, site-ul va stoca datele dumneavoastră şi data viitoare când vă conectaţi, puteţi începe de unde aţi rămas în sesiunea trecută. Aşadar, este o modalitate foarte bună de a vă urmări progresul.

 

Profesor
Luaţi legătura cu biroul Junior Achievement România (www.jaromania.orgşi aflaţi cum puteţi implementa acest program de educaţie financiară cu elevii din clasa dumneavoastră! Toate materialele de curs pentru dumneavoastră şi elevi sunt gratuite.
Puteţi beneficia de:
  • Consultanţă la oră din partea unui profesionist în educaţie financiară: în săptămâna 5-15 iunie 2012, la o dată şi ora de clasă pe care ni le comunicaţi.
  • Proiect educaţional de vacanţă pentru elevii dumneavoastră: puteţi primi materialele gratuit pentru câţi elevi doriţi să implicaţi în proiect (minimum 15, maximum 200).
Elev
Poţi face programul la clasă cu unul dintre profesorii înscrişi la program sau poţi parcurge materialele de curs în ritmul tău de studiu. 
Înainte de începerea programului său a trainingului te rugăm să completezi 
   
Dacă ai făcut la clasa programul său ai trecut printr-un training de educaţie financiară, te rugăm să completezi
Post-Testul programului: http://survey.constantcontact.com/survey/a07e5za381rh2uicili/start   
 

Student sau absolvent
Află mai multe informaţii despre cum poţi să ai un mai bun management financiar, accesând din contul tău de utilizator materialele de care ai nevoie. Dacă crezi că ai toate cunoştinţele şi abilităţile necesare, poţi da aceste informaţii mai departe către alţi prieteni sau colegi, participând la competiţie şi având şansa de a câştiga mai multe premii. Vezi mai multe detalii >>